BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 
« Föregående inlägg En ängel steg ner och log mot ... Med våren kommer kärlek Nästa inlägg »

20100511 | 12 kommentarer | Gå till bloggen

Våga vara den Du är!

Av BENNY ROSENQVIST

Vi föds som det heter, som original alla, men de flesta dör som kopior. Inne i oss själva har vi en längtan efter att vara den vi är ämnad att vara. En lust för oss till vårt inre där vi känner svaret av vem vi egentligen är. Det är så viktigt att våga stå upp för den person man har kommit  till den här planeten för att vara samt att fullfölja sina önskemål för att utvecklas. Våga tro på Dig själv. Ta tillbaks kontrollen över Ditt liv. Det är allt för många runtomkring dig som vill förändra Dig, inte acceptera Dig så som Du är ämnad att vara. Stå upp för Din person. Det är Du värd. Lyssna till Ditt hjärta.Ta hand om Dig tills vi hörs igen. Kram Benny

Kommentarer

EVA-LENA ERSSON - 20120109, 23:18

Att ge sig själv livet är att fylla på med saker som man gillar i livet.Som att träffa goda vänner göra saker som man tycker om helt enkelt.Då får men påfyllning av den näring man behöver som människa och står emot påfrestningar under vardagsbestyren.Ta en frisk luft en halvtimme om dagen så känns allt lättare.Dra in tio djupa andetag när ni går ut och känn den friska luften i era lungor.Efteråt så känner man sig piggare och kan äntligen börja tänka .Jag lever här och Nu!Sedan när man kommer in så lägger man skönt i soffan tio minuter och ,säger till sig själv, jag lever och mitt liv ska jag vårda ömt!Ha en bra dag! Mvh Eva-lena.

EVA-LENA ERSSON - 20110414, 16:42

Du verkar vara en mycket speciell person, Benny.På en demensavdelning där jag jobbar får man lära sig att vara som man är.Man behöver inte göra om sig de dementa är mycket nöjda med mitt arbete,eftersom deras hjärna är ur funktion.Demenssjuka har inga krav i sin vardagliga tillvaro eftersom de är behov av hjälpen som finns runtomkring de,presic som ett litet barn på mellan 0-6år.Mina krav i mitt liv är ganska små om jag kommer upp ur min säng och få en kopp kaffe med ostsmörgås och kan gå.Då är jag lycklig under dagen.Man har mycket att vara tacksam över i livet till och med sina drömmar på natten. Mvh Eva-lena Ersson.Ha en bra dag.!

MONA SILVERDAHL - 20101205, 17:33

Tack för dom orden! Dom värmer så gott! Tack för allt du ger.
Kramar och massor av kärlek
Mona Silverdahl

IRENE PETTERSSON - 20101126, 15:54

Oh, vad vackert sagt. Försöker verkligen leva efter det men har myndigheter som vill ändra på mig för att jag ska få ta hand om och skydda mitt barn. Vet att jag har massor som står bakom mig, men det känns väldigt tungt ändå.......

BRITT JONSSON - 20100621, 14:31

Jag har alltid ställt upp för andra ,varit mig själv ,rak på sak sagt min mening men vad har jag fått för det ,, jo en massa smuts inga riktiga vänner ,,verkar som folk flyr när man ber o hjälp eller så vill dom ha gentjänst obehagliga sådan är jag inte,,har värk mm men kämpar på Ringde till dig Benny men fick ett obehaglit bemötasnde antingen var du stressad ?? Jag ser upp till dig men då blev jag rädd ,,, o tänkte han är som andra ,,har nedsatt hörsel lite ..jag läste din bok Överlevnaden den förändrade mig skulle vilja ha lite tips av dig men jag har gett upp ..kram Britt Ps ! Livsenergi har min epost adress Kram

GUNILLA KARLSSON - 20100521, 07:09

jag har bestämt mig för att göra sådant som gör mig glad och att utveckla mig.För det ger mig kraft att göra det vardagliga och gör mig till en bättre mamma.

CARINA STJÄRNBORG - 20100520, 14:36

Den fina låten med artisten josefin i Ainbusk "Min enda längtan här och nu, älska mig för den jag är"
När man lysnar på den låten blir man glad i sinnet,

INGELA SKAGERT - 20100520, 10:45

Dina tankar blir dina ord.
Dina ord blir till handlingar
Dina handlingar skapar din karaktär.
Din karaktär skapar din framtid...så var noga med vad du tänker.

INGELA SKAGERT - 20100520, 10:37

Efter en stor bilolycka förändrades mitt liv genom att jag fick med mig en bit tillbaka av det stora hela.
Är idag sorgligt att se hur människan sätter sitt eget värde genom pengar och materiela ting och någonstans sist kommer kärleken .
All denna strävan efter det vår själ berättar till oss som vi upplever som tankar och strävar efter att fylla på alla ätt utom att se inåt....där finns allt.
Viktigt att sluta leva i illusioner och drömar hur vi vill/önskar det ska vara och lära oss se vad som är,först då kan våra val till lycka och harmoni bli verklig annars blir ingenting som man tänkt sig.
Jag tacar för den jag är idag om än annorlunda, kan vara tufft ibland.

Mvh Ingela

MAJ HEDIN - 20100516, 20:25

Tack för de fina orden. Jag har alltid känt mig annorlunda. Som om jag inte riktigt passar in. Ensam och vilsen. Jag ska fortsätta att vara den jag är och jag förstår att det är ok. Inte bry mig om att jag inte passar in i ramen ur man "ska" vara. Jag ska fortsätta att vara den jag innerst inne känner att jag är.

BRITT-INGER LINDQVIST - 20100516, 18:26

Ja, det är fullkomligt sant. Jag hade många drömmar om det jag ville bli, men som inte blev så och tappat tron på livets möjligheter. Jag blev inte den jag ville vara.

LENA ENGDAHL - 20100516, 14:48

ja, just så känner jag.....har hunnit bli över 60 o orkar stå emot barn o andras åsiketr om mig.

Lämna kommentar

För att kommentera måste man vara medlem och inloggad

Om Bloggen

Benny Rosenqvist

Benny Rosenqvist: Benny är en av sveriges duktigaste medium samt författare med flera bästsäljande böcker bakom sig. Benny är flitigt anlitad som andlig coach och föredragshållare.