BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 
« Föregående inlägg Allt är förgängligt! Våga vara den Du är! Nästa inlägg »

20100525 | 3 kommentarer | Gå till bloggen

En ängel steg ner och log mot oss och vandrade hem igen!

Av BENNY ROSENQVIST

Så stod det i en annons om en liten flicka som hade gått bort. Mitt hjärta gråter när jag ser sådant. Jag förstår inte hur föräldrar kan överleva något så svårt som när deras barn går bort. Jag hade en klient för några dagar sedan som hade mist två små barn, hon sa att hon hade dött av sorg två gånger om. Hon visste inte hur hon skulle ta tag i sitt liv efter det igen. Vilken ödmjukhet denna kvinna hade mot livet, en fantastisk livsinställning och tacksamhet för de barnen som hon har kvar. Jag bara beundrar de människor som klarar av denna svåra sorg och hur de sedan kan ta tag i sitt liv igen. Kärlek i massor till dem. Vårkram Benny!

Kommentarer

THERESIA ANDERSSON - 20121118, 07:58

Jab brister också i gråt när jag ser dödsannonser på barn. Jag har personligen inte misst något framfött barn, men fick i unga dagar missfall i fjärde månaden. För mig var det en stor förlust, det var ju en liten individ med hjärta och själ, men sjukvården behandlade fostret som skräp som kastades bort. Idag jobbar jag själv inom akutsjukvården. Ibland kommer det in barn som det inte går så bra för,de avlider. Som du sa Benny så förstår inte jag heller hur dessa föräldrar har ork att överleva denna förlust. En förälder sa till mig att vetskapen att hans sons farmor tog emot pojken på andra sidan gav honom ork och tröst.
Livet fortsätter ju trots allt, men på ett annat sätt.
Kram till er alla
Theresia

EVA NYBERG SONKUR - 20101114, 21:52

Hejsan alla som på ett eller annat sätt har lyckats ta sig tillbaka till livet, med sorg i hjärtat men ändå en glädje över lyckan som vi fått känna. Jag förlorade min son 23 år gammal i en bilolycka och hur jag tog mig igenom förlusten det vet jag egentligen inte. För mig fanns det bara 2 allternativ, leva själv eller dö igen.. Jag hade fler barn (tur) men mitt liv har aldrig efter detta blivit det samma. Jag började att forska inom mig själv, vars tar vi vägen vad händer och plötsligt en dag så vaknade en sida hos mig som jag visste fanns men ändå som jag ignorrerat i flera år. Jag kunde tala och se de som hade gått över till den andra sidan. Mitt största kall är att kunna ge tröstande ord på den väg som vi vandrara till andra som mött samma snärta. Från vitt till total mörker till vitt igen, Jag känner i mitt hjärta samma smärta som ni gör och vet vad ni talar om. Ljus och kärlek till er allt.

INGER ELERYD - 20100525, 16:32

Ja det är en fantastisk gåva att finna livsglädjen trots att man gått igenom en sådan svår tragedi. Jag sänder mycket kärleksfull energi till henne! Ser fram emot att läsa ditt nästa inlägg! Kram Inger!

Lämna kommentar

För att kommentera måste man vara medlem och inloggad

Om Bloggen

Benny Rosenqvist

Benny Rosenqvist: Benny är en av sveriges duktigaste medium samt författare med flera bästsäljande böcker bakom sig. Benny är flitigt anlitad som andlig coach och föredragshållare.