BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 
« Föregående inlägg Länge sedan jag skrev Vårt andliga arv Nästa inlägg »

20101219 | 0 kommentarer | Gå till bloggen

Andas ut, vila i hans kärlek

Av MAGGIE NATH

Nu är det en hel vecka sedan vi var i Nannberga och hade min nya retreat. Denna gången var liksom förra en fantastisk resa, men som skilde sig åt, genom att det var fler inre helande som ägde rum. Bland annat möttes en kvinna av en inre befrielse av en skuld som hon tagit på sig och som när den kom upp, fick en stark fysisk och känslomässig reaktion. Men klok var denna kvinna och bad mig följa med henne in i processen och befria sig från det som kom upp, istället för att hålla det tillbaka. Hon sa när hon lämnade Nannberga på söndagen att hon var en ny kvinna, med lätta steg som nu äntligen kan leva sitt eget liv. Inget liv i skuld nu mera.


Ja min retreat är egentligen inte min utan hans, vår faders rum där vi kan andas ut och vila i hans kärlek. Tyvärr kanske inte alla upplever exakt samma saker, men vi får alla möta något inom oss eller utanför oss som väcker och sätter igång en massa känslor. Som vanligt efter en retreat möttes jag av en massa känslor när jag kom hem. Jag fylldes av sådan enorm kärlek för min fina familj som står ut med att jag lämnar dem om och om för att tjäna ett högre syfte. Det är inte alltid självklart att vår omgivning står ut med det vi gör när vi tjänar och jag vet många vars familjer och/eller relationer går under medan de tjänar.


Jag hoppas att vi alla vågar vila ut i hans kärlek, vila ut i att vi är skapde med ett syfte och att vi alla har en väg att vandra som leder oss mot Guds kärlek.


 

Kategoriserat som

Esoteriskt | Personlig utveckling | Relationer

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg

Lämna kommentar

För att kommentera måste man vara medlem och inloggad

Om Bloggen

Maggie Nath

Författare, föreläsare och mentor i andlig utveckling.

Maggie har sedan 2002 skrivit 3 böcker, Om mycket mellan himmel & jord (2004), Insikt (2006) och Vägen till kärlek (2008). Maggie har föreläst och undervisat runt om i Sverige, Danmark och Norge i över 10 år.

Här kommer vi få följa med i hennes berättelse om sitt liv och hur hennes andliga utveckling påverkar och förändrar liv. Bered dig på en utmanande och inspirerande läsning.