BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 
« Föregående inlägg Nej, nu blommar löken...(nästa... Ödet nu! Nästa inlägg »

20111028 | 1 kommentar | Gå till bloggen

Första vågen 28/10

Av IRENE AHLKVIST

Hej alla medmänniskor!


Idag den 28/10 anses vara den sista dagen i nionde vågen enligt den tolkning Carl-Johan Calleman gjort av Mayakalendern. Med det menas slutet på tideräkningen, såsom vi känner den nu.


För övrigt vet man inte så mycket mer vad som komma skall, än att man tror att vi nu går in i ett högre medvetenade, där vi människor förenas i vetskapen att vi alla är en - Oneness. Som att vi alla är ett mikrokosmos i ett makrokosmos. En del av helheten, en fullständig enhet och samtidigt bara en enda cell i det stora hela!


Det finns många organisationer, sammanslutningar, länder, folk som nu gör ceremonier världen över, med start idag. Jag vill ge tips om några där du kan gå in och sätta din intention för framtiden. Hur vill du vara med och påverka för ett "Oneness".


www.globalintentionsforearth.org< /a>


www.returnoftheancestors.com

< br />

www.doason e.com


Nästa tillfälle blir den 11.11.11 (kl.11.11), och det sista vid vintersolståndet  11.12.21.


Ta dig lite egen tid, avskärma dig en kort stund från allt brus utanför och kontakte Moder Jord i en stunds kontemplation / meditation med hjärtat öppet för kärlek. Jag tror inte det finns något "rätt sätt" utan vi kan alla komma på något sätt att delta. Det är vår intention som är det viktigaste!


Med önskan om underbara stunder i nuet och en fantastisk framtid för oss alla!


Kram Irene

Kategoriserat som

Personlig utveckling

Kommentarer

MARIA JÖNSSON - 20111031, 15:07

Jag har gjort moder jord healing många gånger och nu har jag börjat med meditationer som görs dagligen för att jorda sig själv :) Frid Maria

Lämna kommentar

För att kommentera måste man vara medlem och inloggad

Om Bloggen

MyPage Blog for User '20470563'

http://
upplysningen.healing-akuten. com
Här kan du läsa lite information om Energimedicin, som jag arbetar med, samt mina funderingar om den föränderliga tid vi lever i.