BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 
Rösten som talar för Gud

Rösten som talar för Gud

Ewa Forkélius

Rösten som talar för Gud är en fullständigt unik läsupplevelse, kanaliseradav den svenska författaren Ewa Forkélius. Den är på alla sätt en komplett kurs i andlig utveckling, och innehåller såväl textdel som övningsdel. Alla har vi tillgång till visdomens röst inom oss – rösten som talar för Gud. Här är boken som visar hur du kan komma i kontakt med den och därigenom bli sant lycklig!

Mitt stora mål i livet har alltid varit – och är fortfarande – att undersöka och lära mig hur jag kan leva i ett tillstånd av ständig lycka, frid och glädje. Under tonåren började mina funderingar kring meningen med livet; vilken min plats var i ”det stora sammanhanget”, och hur vi människor egentligen fungerar. Jag ville helt enkelt lära känna mig själv! Detta sökande fick en kväll i februari 1999 ett mycket oväntat resultat! Jag satt som många gånger förut framför datorn, då det ”från ingenstans” kom en mängd tankar i form av meningar till mig. De strömmade i en rasande hastighet, och jag förstod instinktivt att de inte kom från en ”medveten” del av mig själv. Vad jag också förstod var att det var detta jag alltid väntat på! Jag hade ju önskat mig en plan, en enkel väg ut ur mörkret, och den här texten var otvetydigt resultatet av min önskan! Från den dagen har mitt liv ur alla aspekter fullständigt vänts upp och ned – i positiv bemärkelse. För det var då som jag verkligen kom i kontakt med den kloka och kärleksfulla rösten inom mig. Den röst som vill åskådliggöra vägen till evig och sann lycka, och vars enda önskan är att jag ska förstå hur älskad och kraftfull jag verkligen är. Själv delar jag på en djupare nivå ännu inte alltid denna önskan. Men jag vågar i allt större utsträckning leva i detta kraftfulla och glädjefyllda tillstånd.

Rösten som talar för Gud är inte skriven enbart för mig. Den kom till mig som en läroplan för mitt eget uppvaknande. Nu ger jag den vidare till dig att göra vad du vill av den. Du kan också bli vägledd och gå ut ur ditt mörker om du väljer att göra det. Den kärleksfulla rösten inom dig väntar på din inbjudan, på din önskan om att se livet på ett annat sätt. Du behöver bara, precis som jag, verkligen önska det och den är omedelbart där.

Bokens text förklarar många av de frågor som vi alla bär på och dess övningar är väldigt kraftfulla och kommer att upprätta en relation och en dialog med din egen inre vägledare. Min upplevelse är att det är tack vare övningarna som jag nu kan uppleva alltmer lycka och glädje. De gav mig en distans till mig själv och fick mig att förstå hur allt hänger samman på ett högre plan. Om du också väljer att reflektera över texten och göra de 74 övningarna kommer ditt liv, precis som mitt, aldrig mer att bli sig likt. Det kan jag verkligen lova dig!

Lycka till!
Ewa Forkélius

Bokfakta
ISBN: 9789177152545 | Best.nr: 740452 | Originaltitel: Rösten som talar för Gud | Språk: Svenska | Mediatyp: Bok | Genre: Esoteriskt | Omfång: 216 sidor | Bandtyp: Inbunden | Förlag: Damm Förlag AB | Utgivningsdatum: 2003-09-01 | Författare: Ewa Forkélius

» Tipsa
Fler böcker från författaren