BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 

Hej medresenärer!

Hur andlig är världen egentligen?

Ser jag mig omkring i min närmaste krets skulle jag kunna få för mig att alla är det, då jag mest träffar andligt intresserade människor. Det talas väldigt mycket om det växande intresset för andlighet och om den frekvenshöjning som skall komma att ske. Men blickar jag ut i resten av världen och ser till rådande världsbild, så har jag svårt att upptäcka särskilt mycket andlighet.

   Jag har gjort ett medvetet val att i princip inte läsa dagspress, för att inte översköljas av massmedias medvetna fokus på det negativa, såsom krig, fattigdom, rasism, tortyr, miljöförstöring, kvinnovåld, girighet, barnmisshandel, materialism … jag skulle kunna fortsätta att räkna upp i det oändliga. Var finns den växande andligheten i detta? Nä, jag kan inte se den när jag blickar ut över världen. Jag ser inga tecken på att vi är mer upphöjda, andligt utvecklade eller mer redo för den stora frekvenshöjningen idag än vi har varit tidigare. Och jag tror heller inte på någon snabb fix, som gör oss upplysta hux flux, för allt utvecklande går genom medvetet arbete med sig själv och endast det kan förändra det andliga klimatet och öka förutsättningarna för en frekvenshöjning.

    Visst tror jag på att vi lever i ett uppvaknande, men det är inget nytt. För titta på dem som följde Buddha, de som rörde sig runt Jesus … jag tror inte de skulle hålla med om att deras tid var mindre andlig, eftersom de alla var del i en stor process som påverkar och vägleder oss än idag.

   Min syn på det hela är att vår andlighet har, på grund av industrialismen, materialismen och så vidare, mer eller mindre eliminerats. Som jag ser det har vi tappat bort oss och måste via vårt upp- vaknande hitta tillbaka till det andliga status quo som fanns innan vi tappade bort oss i den världsliga världens värderingar, makt och jakt. Det är vad jag tror det stora andliga uppvaknandet först och främst handlar om. Först efter det kan vi ägna oss åt den stora andliga utvecklingen och dess frekvenshöjande påverkan på oss och den jord vi lever på.

   Jag vet, tack vare min vän astrologen Agneta Oreheim, att vi lever i en tid som påverkas av Neptunus. Denna period varar mellan 2011 och 2025, och Neptunus gynnar ifrågasättande av gamla sanningar och illusionsavslöjanden både på individnivå och på det globala planet. Det är upp till oss att inte blunda eller fly undan och in i den materiella världen där vi lever i ett tillstånd av förnekelser. Jag tänker ta denna utmaning och dess möjligheter till utveckling, och med tanke på alla andra som gör det så tror jag på en andligare värld och en frekvenshöjning. Detta är det uppvaknade jag jobbar med och tror på.

 

Med kärlek

 

Hasse Nyander

 

 Är det något du vill veta mer om? Maila mig då på hassenyander@hotmail.com eller besök min hemsida www.hassenyander.com!